Νέες εγκαταστάσεις της ZEOPROFIT HELLAS

Η εταιρεία ZEOPROFIT HELLAS σας ανακοινώνει ότι πλέον βρίσκεται στις νέες τις εγκαταστάσεις στην Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης (2ο χλμ Χαλκηδόνας - Θεσσαλονίκης) . Μπορείτε να μας βρείτε αποκλειστικά και μόνο εκεί.
Ευχαρίστως να σας υποδεχτούμε και να δείτε από κοντά όλα μας τα προϊόντα, όπως τον ζεόλιθο για γεωργία και κτηνοτροφία, άμμο υγιεινής με ζεόλιθο εμπλουτισμένα με εθέρεια έλαια, λιπάσματα ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ με ζεόλθο, διαφυλλικά λιπάσμστα κα.
Επίσης μπορείτε να δείτε και τα υπόλοιπα προϊόντα μας γενικής χρήσης όπως αρωματικά ντουλάπας, αρωματικά αυτοκινήτου, αρωματικό χώρου για το σπίτι σας, συσκευασίες για υγιεινό ψήσιμο στα κάρβουνα και πολλά άλλα που θα σας συναρπάσουν.
Τα νέα μας τηλέφωνα που θα ισχύουν από 3/5/2018 είναι τα εξής: 2391300761-2

Σας περιμένουμε με χαρά!!!

SUPER Νέο προϊόν της ZEOPROFIT HELLAS

Καλέστε στην εταιρεία στο τηλ. 2310515195 για να προλάβετε την νέα οικονομική προσφορά της εταιρείας μας.
Λίπασμα ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΖΕΟΛΙΘΟ γενικής χρήσης κατάλληλο για κήπους, κηπευτικά και γκαζόν.
Συσκευασία των 5 Kg.
Αποστολή σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό!!!

30739672 365595713925615 5427329243132461056 n

Το θαύμα της φύσης

ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΤΗΣ ZEOPROFIT HELLAS ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΞΥΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ

Ο ζεόλιθος είναι μικροπορώδες, αργυλοπυριτικό ορυκτό που χρησιμοποιείται μεταξύ άλλων ως προσροφητικό μέσο και καταλύτες. Ο όρος δημιουργήθηκε από το 1756 από τον Σουηδό ορυκτολόγο Αξελ Κρουνστεντ, ο οποίος παρατήρησε ότι με την ταχεία θέρμανση στιλβίτη παράγεται μεγάλη ποσότητα ατμού από νερό το οποίο είχε απορροφηθεί από το υλικό. Με βάση αυτή τη παρατήρηση ονόμασε το υλικό ζεόλιθος, από τις ελληνικές λέξεις ¨ζέω¨ (βράζω) και ¨λίθος¨ (πέτρα).

Ο ζεόλιθος μπορεί να είναι αυτοφυής ή να παράγεται βιομηχανικά. Η εταιρεία ZEOPROFIT HELLAS στηρίζει όλα της τα προϊόντα στον φυσικό και όχι στον τεχνητό ζεόλιθο. Είναι 100% φυσικό οικολογικό προϊόν αρνητικά φορτισμένο που έχει την ικανότητα υψηλής ιονικής μετατροπής. Λόγω της υψηλά ιονισμένης μετατρεπτικής του ικανότητας και της πορώδους μορφής του, χρησιμοποιείται στα ελαιοτριβεία, οινοποιεία, στις ζυθοποιίες και οπουδήποτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε μορφή φίλτρανσης (εμφιαλωμένο νερό, εταιρείες αναψυκτικών, βιομηχανίες παραγωγής αλκοολούχων ποτών κα). Ειδικότερα, λόγω της ελαφρότητας του, του πορώδους και της κυψελοειδούς δομής του, έχει αποδειχθεί εξαιρετικό διηθητικό μέσο, ιδανικό για ποτά και φάρμακα.

Χρησιμοποιείται σε μεγάλο βαθμό στη διύλιση και διαύγαση κρασιών και μπύρας, αλλά και την επεξεργασία υγρών αποβλήτων.
Όσον αφορά στα ελαιοτριβεία, η εταιρεία ZEOPROFIT HELLAS, κατασκεύασε ένα φίλτρο χωρίς κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας για τη φίλτρανση του ελαιόλαδου. Ο εμπνευστής και κατασκευαστής του μηχανήματος είναι ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κος Παπαδόπουλος Βασίλειος.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μηχανήματος είναι τα εξής:

Ανοξείδωτο φίλτρο ζεόλιθου, ελληνικής κατασκευής

Το φίλτρο έχει από 2 έως 4 τετραγωνικά μέτρα επιφάνεια φιλτραρίσματος. Εσωτερικά είναι τοποθετημένες πλάκες, όπου κάθε μια πλάκα περιέχει διαφορετική κοκομετρία από την άλλη. Ανάμεσα των πλακών υπάρχει ένα διάστημα 5cm κενό, για να μπορεί να μεταβεύει το ελαιόλαδο από το ένα φίλτρο στο άλλο. Όλα τα εξαρτήματα είναι ανοξείδωτα. Έχει γυαλί παρακολούθησης με φώς LED στην είσοδο και στην έξοδο του μηχανήματος. Γρήγορο και εύκολο πλύσιμο καταναλώνοντας τη λιγότερη δυνατή ποσότητα νερού. Η τοποθέτηση των φίλτρων γίνεται με τη χρήση ενός ηλεκτρικού παλάγκου. Το μηχάνημα είναι τοποθετημένο σε ρόδες που έχουν φρένα για την ασφαλή λειτουργία του. Το φίλτρο ζεόλιθου της ZEOPROFIT HELLAS τοποθετείται στο τελευταίο στάδιο της ελαιοπαραγωγής πριν την συσκευασία.

Η δυνατότητα του μηχανήματος παραγωγικά ανά ώρα είναι έως 1000 λίτρα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε 2-φασικά και σε 3-φασικά ελαιοτριβεία.
Πειράματα που πραγματοποιήσαμε, διαπιστώθηκε ότι το φίλτρο της ZEOPROFIT HELLAS μειώνει αισθητά την οξύτητα του ελαιόλαδου, των δεικτών Κ232, Κ268, ΔΚ. Ένα ελαιόλαδο που ήταν στις μονάδες του «παρθένο», μετά την φίλτρανση μας χαρακτηρίστηκε «extra παρθένο». Δεν υπάρχει ουδεμία αλλοίωση στη γεύση και στα χαρακτηριστικά του ελαιόλαδου. Έχει γνωστοποιηθεί και από τον ΕΦΕΤ. Κατασκευαστικά πληροί όλους τους κανονισμούς που ορίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση, δηλαδή όλο το μηχάνημα έχει καταχωρηθεί στον ΟΒΙ (Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας) για απόκτηση διπλώματος Ευρεσιτεχνίας με αριθμό αίτησης 2016-02240.

Το ίδιο μηχάνημα, όπως προανέφερα χρησιμοποιείται στα κρασιά, μπύρα, εμφιαλωμένα νερά, αλκοολούχα ποτά, αναψυκτικά κα. Η εταιρεία είναι στη διάθεση σας για μια επίδειξη στον εκθεσιακό μας χώρο 2ο χλμ Θεσσαλονίκης- Χαλκηδόνας για να σας λύσει κάθε σας απορία και διευκρίνιση.

27067797 333022833849570 3187727224812622170 n

Η άδεια εμπορίας των λιπασμάτων μας

Επιστημονική Σύμβουλος: Μιχελή Παναγιώτα, Γεωπόνος

 

Δημιουργία: Internet Technology Solutions Κατασκευή ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη | Κατασκευή Eshop | Προώθηση ιστοσελίδων | Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων | Portfolio | Web Design - Internet Marketing