ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΚΑΙ ΖΕΟΛΙΘΟΣ

Η ZEOPROFIT εμπορεύεται προϊόντα (όπως η άμμος υγιεινής για γάτες) που περιέχουν ζεόλιθο κατάλληλα για οικιακή χρήση με ιδιαίτερη έμφαση στα κατοικίδια.

Άμμος υγιεινής για Γάτες Zeolite Pussycat Plus

Οι γάτες γενικά θεωρούνται πολύ καθαρά ζώα. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που είναι ένας τέλειος σύντροφος σε ένα διαμέρισμα ή σπίτι.

Η ποιότητα της άμμου υγιεινής είναι κρίσιμης σημασίας για τις γάτες που θέλουν να νιώθουν άνετα σε ένα υγιεινό περιβάλλον. Οι γάτες από την φύση τους προσπαθούν να θάβουν τα απόβλητά τους. Το ιδανικό υπόστρωμα υγιεινής επιτρέπει στις γάτες να εκμεταλλευτούν πλήρως αυτό τους το ένστικτο.

Το Zeolite Pussycat Plus υπόστρωμα υγιεινής είναι η τέλεια επιλογή γι αυτόν ακριβώς το λόγο.

Το Zeolite Pussycat Plus είναι μείγμα φυσικού ζεόλιθου με μπεντονίτη, το οποίο δεν εμπεριέχει πρόσθετες ουσίες ή χρώματα, είναι εντελώς αδρανές και δεν ερεθίζει το δέρμα.

Το τέλειο μείγμα των δύο φυσικών ορυκτών χαρίζει τη μέγιστη ικανοποίηση στη γάτα σας καθώς απορροφά τόσο τις οσμές όσο και την υγρασία από την αμμολεκάνη.

Συμβάλλει στη διατήρηση υγιεινού περιβάλλοντος εμποδίζοντας την ανάπτυξη μούχλας, βακτηρίων, παρασίτων και ακάρεων. Χάρη στην συγκολλητική ιδιότητα του υποστρώματος υγιεινής, βοηθά στο σχηματισμό μιας σταθερής μάζας αποβλήτων, που απομακρύνονται εύκολα με ένα φτυαράκι καθαρισμού. Αυτές οι μάζες αφαιρούνται κατά τη διάρκεια της ημέρας και συμπληρώνονται με νέα ίση ποσότητα άμμου στη θέση τους. Παράλληλα, επιτρέπει να παραμένουν καθαρά η γούνα και τα πόδια της γάτας ώστε πέρα από τα ζώα να μένει καθαρό και το περιβάλλον στο οποίο ζουν. Τέλος, εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές προσφέροντας και σε εσάς ένα ευχάριστο περιβάλλον.

 

Δοσολογία/χρήση

  • Γεμίστε το δοχείο της άμμου υγιεινής της γάτας σας με ένα στρώμα Pussycat Plus (πάχους ως 6 cm).
  • Απορρίψτε τα στερεά απόβλητα και αντικαταστήστε την αφαιρούμενη ποσότητα με Pussycat Plus.
  • Αντικαταστήστε πλήρως το περιεχόμενο του δοχείου κατά προτίμηση μία φορά κάθε 10 ημέρες.
  • Διατίθεται σε χάρτινες συσκευασίες 5kg.

Κατοικίδια-ζώα-300x288

Δημιουργία: Internet Technology Solutions Κατασκευή ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη | Κατασκευή Eshop | Προώθηση ιστοσελίδων | Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων | Portfolio | Web Design - Internet Marketing