Η Εταιρεία

Η ιδέα της ZEOPROFIT HELLAS δημιουργήθηκε το 2007 και αφού συγκεντρώθηκε η απαραίτητη τεχνογνωσία, η εταιρεία συστάθηκε στις αρχές του 2013 και ασχολείται με την εισαγωγή και εμπορία ζεόλιθου.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της απαρτίζεται από γεωπόνους και κτηνιάτρους που παρέχουν στοχευμένες λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Με εγκεκριμένους προμηθευτές από διάφορες χώρες (Σλοβακία,Βουλγαρία,Τουρκία,Ρουμανία) διαθέτει ποικιλία προϊόντων, τα οποία συνοδεύονται πάντα από τις αναλύσεις και τα πιστοποιητικά των προμηθευτριών εταιρειών. Στοχεύοντας όμως πάντα στην άριστη ποιότητα του προϊόντος, η εταιρεία μας πραγματοποιεί και δικές της αναλύσεις σε κάθε παρτίδα, διασφαλίζοντας την καταλληλότητά του και τη μέγιστη απόδοση κατά τη χρήση του.

Παρά τη σύντομη σχετικά παρουσία της, η ΖEOPROFIT HELLAS έχει να καταδείξει σημαντικές συνεργασίες στο χώρο της γεωργίας και της κτηνοτροφίας, ενώ διαρκώς επεκτείνεται και σε άλλους τομείς όπου χρησιμοποιείται ο ζεόλιθος (διαχείριση λυμάτων, απόσμηση, παραγωγή οργανικού λιπάσματος).

Τέλος, έχοντας εξασφαλίσει σταθερές συνεργασίες με πληθώρα διανομέων, διαθέτει ένα οργανωμένο δίκτυο μεταφορών μέσω του οποίου μπορεί να εκτελέσει άμεσα παραγγελίες ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές, μειώνοντας στο ελάχιστο τα κόστη αποστολής.

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω e-mail, επισκεφθείτε τα γραφεία μας στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Χαλκηδόνα για να συζητήσουμε τις δικές σας ανάγκες!

DSCN0847
 
Δημιουργία: Internet Technology Solutions Κατασκευή ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη | Κατασκευή Eshop | Προώθηση ιστοσελίδων | Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων | Portfolio | Web Design - Internet Marketing